ACTIE ONDERZOEK woonbehoefte

Vastgoedonderneming Tres Invest BV, de Ervaringsmaatjes van Stichting de Buitenwacht Dordrecht en Studio Opkomst ontwikkelen een woonoplossing, waardoor acuut woningzoekende Dordtenaren kunnen wonen. Direct, betaalbaar en bestendig. Lees hier meer over deze woonoplossing.

Dit is het idee: Tres Invest BV verwerft een gebouw en transformeert het tot woningen. En de Ervaringsmaatjes en Studio Opkomst organiseren de rest.

Om te zorgen dat de woningen goed aansluiten bij de woonbehoefte van toekomstige bewoners, verspreiden we een enquête onder alle accuut woningzoekenden in Dordrecht. Iedereen die zichzelf tot die groep rekent, wordt uitgenodigd de enquête in te vullen. Deelnemen kan anoniem.

Zolang er geen geschikt vastgoed is gevonden, richten we ons op een lobby voor beter woonbeleid en meer inzicht in mogelijk bruikbaar leegstaand vastgoed (bijv. een leegstandsverordening / -register).

We verzamelen daarnaast ervaringsverhalen om het probleem van acuut woningzoekenden zichtbaar te maken en met elkaar contact te leggen. De eerste bijeenkomst vond plaats op 2 februari. 

Dit project, “Huisvestingsprototype Dordrecht”, wordt uitgevoerd met subsidie van ZonMw. 

Direct contact kan ook: 06-10269808 of stuur een bericht:

3 + 5 =