Selecteer een pagina

Er is iets nieuws op komst! Al maandenlang werken we aan een oplossing voor Dordtenaren die dakloos dreigen te raken. We naderen het moment, waarop we onze ideeën wereldkundig maken. Dat gebeurt tijdens de Dordtse Impact Days. We pitchen ons idee tijdens een feestelijke afsluiting van een serie Masterclasses over Sociaal Ondernemen. Je kunt dit evenement online volgen op 19 november a.s. tussen 19:00 en 20:45. (Ons initiatief is pas aan de beurt in het tweede uur.) 

Tijdens dit evenement is er tevens aandacht voor het boek ‘Stop met sociaal ondernemen’ van Peter Hobbelen en kun je genieten van muzikale intermezzo’s.

Een pitch van 3 minuten is natuurlijk veel te kort om alle ins en outs over het idee te delen. En bovendien is een pitch éénrichtingsverkeer. Dat is de realisatie van ons initiatief allerminst. Onze plannen komen tot stand, dankzij de expertise van ervaringsdeskundigen, praktijkervaring van professionals en afstemming met de overheid. Daarom is er volop gelegenheid om feedback te geven, structureel betrokken te raken als panellid en / of (potentieel) ambassadeur te worden. Wil je meedoen? Stuur een mail naar vdhoekmirjam@gmail.com of reageer hieronder.